Nova rubrika – MLADI EKSPERTI PIŠU

Centar za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) novu godinu počinje sa novom rubrikom – Mladi eksperti pišu, u kojoj će mladi stručnjaci dobiti priliku da publikuju tekstove iz oblasti međunarodnih odnosa i održivog razvoja, koji će biti objavljeni na sajtu CIRSD-a.
Cilj nove rubrike je da omogući talentovanim, a još nedovoljno afirmisanim autorima, da se profesionalno izraze, predstave nove ideje i daju analitički doprinos razumevanju kompleksnih globalnih i regionalnih tema.
Na ovaj način, CIRSD želi da podrži mlade stručnjake i da im omogući da njihova razmišljanja i analize budu dostupne široj javnosti, u cilju uključivanja u javnu debatu o ključnim društvenim pitanjima.
CIRSD poziva autore sa univerzitetskom diplomom, koji su na daljem usavršavanju ili specijalizaciji u nekoj od oblasti koja potpada pod delokrug našeg Centra, da pošalju svoje priloge na [email protected]
CIRSD zadržava pravo da selektuje radove koje će objaviti na vebsajtu, vodeći se prevashodno kriterijumima relevantnosti teme, kvaliteta dostavljenih priloga, kao i osnivačkim ciljevima i profesionalnim standardima Centra. 

Nazad na CIRSD vesti

Najnovije vesti