CIRSD dodelio nagradu ambasadi Azerbejdžana

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremić dodelio je plaketu CIRSD-a a za posebne zasluge Ambasadi Azerbejdzana u Srbiji, koju je primio ambasador Eldar Hasanov.
Nagrada je dodeljena kao znak zahvalnosti za izuzetnu posvećenost ambasade unapređenju kulturnih, ekonomskih i političkih odnosa dve zemlje.

U svom izlaganju, Jeremić je izrazio zahvalnost ambasadi Azerbejdžana na ogromnim naporima koje je uložila za unapređenje odnosa i njihovo dovođenje u fazu strateškog partnerstva. On je istakao da je ambasador Hasanov ostavio neizbrisiv trag u odnosima Azerbejdžana sa Srbijom i regionom u celini.
Prilikom uručenja nagrade ambasador Hasanov je izrazio veliku zahvalnost CIRSD-u, nazvavši pritom Jeremića velikim prijateljem Azerbejdžana i svetskim diplomatom. Dodao je da je CIRSD za kratko vreme postao vodeći ekspertski centar u regionu, posebno imajući u vidu organizaciju nekoliko međunarodnih konferencija o ključnim globalnim pitanjima u Beogradu koje su okupile istaknute svetske stručnjake.

Nazad na CIRSD vesti

Najnovije vesti