CIRSD na Sajmu knjiga u Beogradu

Centar za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) prvi put ove godine učestvuje na Sajmu knjiga u Beogradu. U hali tri Beogradskog sajma, CIRSD će se predstaviti u okviru prvog Sajma medija, koji je počeo danas i trajaće do 1. novembra.

 

Iako je CIRSD pre godinu dana započeo svoju izdavačku aktivnost, na Sajmu ćemo se podjednako predstaviti sa svojim periodičnim izdanjima, ali i sa već četiri autorske knjige, čiji je Centar ekskluzivni izdavač na srpkom jeziku.

Posetioci štanda CIRSD-a imaće prilike da se na jednom mestu upoznaju sa svih pet brojeva časopisa HORIZONTI, kao i da sa urednicima ovog jedinstvenog časopisa o spoljnoj politici i održivom razvoju razgovaraju o aktuelnim temama i autorima koji su posebno pisali za Horizonte.

U okviru svoje izdavačke delatnosti, CIRSD posebnu pažnju poklanja svetskim priznatim autorima iz domena međunarodnih odnosa, te smo za samo godinu dana postali ekskluzivni izdavači knjiga kao što su: „Supersila: Tri moguće uloge Amerike u svetu“ – Ijana Bremera; „Doba održivog razvoja“ – Džefrija Saksa; „Velika konvergencija“ – Kišorea Mahbubanija, kao i „Slediti lidera“ - Dejvida Lemptona.

Na štandu CIRSD-a, tokom pet dana, domaćini će biti urednici časopisa Horozonsti, a sa gostima i posetiocma razgovaraće i predsednik CIRSD-a Vuk Jeremić.

Nazad na CIRSD vesti

Najnovije vesti