Vesti

Jeremić na debati kandidata za narednog generalnog sekretara UN

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) i kandidat Srbije za narednog generalnog sekretara Ujedinjenih nacija Vuk Jeremić, učestvovao je u istorijskoj debati kandidata u Generalnoj skupštini UN. Debata u prepunoj sali Skupš

CIRSD i IISS održali panel o Bliskom istoku u Londonu

Centar za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) i Međunarodni institut za strateške studije (IISS) održali su danas u Londonu ekskluzivni panel o Bliskom istoku.

Održana debata Jeremića i Bremera u Harvard klubu

Centar za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) održao je sinoć u njujorškom Harvard klubu debatu kandidata Srbije za generalnog sekretara Ujedinjenih nacija Vuka Jeremića i predsednika Evroazija grupe Ijana Bremera.

Jeremić o budućnosti UN-a na Ist Vest institutu

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) i kandidat Srbije za Generalnog sekretara UN-a Vuk Jeremić govorio je na njujorškom Ist Vest institutu o svojoj viziji za Ujedinjene nacije.

CIRSD organizovao Forum o „Putu svile“ u Varšavi

Treći godišnji forum o “Novom putu svile” organizovan je u Varšavi u saradnji Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD), Razvojnog istraživačkog centra državnog saveta Kine (DRC), poljske agencije za informacije i strane investicije i r

CIRSD promovisao knjigu Nila Fergusona

Centar za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) organizovao je večeras u Beogradu predstavljanje srpskog izdanja svetskog bestselera "Kisindžer: 1923-1968: Idealista", u prisustvu autora, proslavljenog britanskog istoričara Nila Fergusona.

Jeremić na debati kandidata za GSUN u Londonu

Po prvi put u sedamdesetogodišnjoj istoriji Ujedinjenih nacija, kandidati za mesto generalnog sekretara učestvovali su u javnoj debati na temu budućnosti ove svetske organizacije.

Održan deseti sastanak Savetodavnog odbora CIRSD

Centar za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) održao je danas u Beogradu deseti sastanak svog međunarodnog Savetodavnog odbora, na kojem je predstavljen kompletan izveštaj aktivnosti CIRSD-a u periodu nakon poslednjeg susreta na Univerzitet

Jeremić na specijalnoj debati kandidata za generalnog sekretara UN

Na poziv katarske vlade, predsednik CIRSD-a i kandidat Srbije za generalnog sekretara UN Vuk Jeremić, učestvovao je na 16. Doha forumu. Ovaj forum jedan je od najvažnijih godišnjih skupova na visokom nivou u regionu Bliskog istoka, na kojem učestvuju

Jeremić govorio na Međunarodnom institutu za mir

Predsednik CIRSD-a i kandidat Srbije za generalnog sekretara Ujedinjenih nacija Vuk Jeremić govorio je danas na prestižnom Međunarodnom institutu za mir (IPI) u Njujorku.

Izdvajamo