Vesti

Jeremić održao predavanje u Nišu

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremić održao je predavanje na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu.

Jeremić održao predavanje na Pravnom fakultetu u Kragujevcu

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremić održao je predavanje na Pravnom fakultetu  Univerziteta u Kragujevcu na poziv Studentske asocijacije tog fakulteta.

CIRSD organizovao panel diskusiju sa Kevinom Radom

Centar za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) organizovao je diskusiju u Beogradu sa Kevinom Radom, bivšim premijerom Australije i jednim od najuticajnijih intelektualaca današnjice, o najvažnijim temama iz oblasti globalne bezbednosti. Raz

Jeremić održao predavanje na Pravnom fakultetu u Beogradu

Predsednik CIRSD-a Vuk Jeremić održao je, na Pravnom fakultetu Beogradskog univerziteta, na poziv Studentskog parlamenta, predavanje pod nazivom "Srbija i svet: iskustva iz srpske kampanje za generalnog sekretara UN".

Jovanović govorio na Regionalnom forumu mladih lidera

Programski direktor Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Nikola Jovanović govorio je na panelu pod nazivom „Budućnost transatlantskih odnosa“, u okviru Regionalnog foruma mladih lidera (Regional Young LeaderForum 2016).

CIRSD koorganizator panela o Novom putu svile

Centar za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) učestvovao je u organizaciji panela na Beogradskom bezbednosnom forumu pod nazivom „Evropa i Novi put svile: mogućnosti u zemlji i šire“.

Jeremić se obratio establišmentu Vašingtona

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) i kandidat Srbije za generalnog sekretara Ujedinjenih nacija Vuk Jeremić govorio je na Forumu kandidata za generalnog sekretara u Vašingtonu.

Koji je recept uspeha naše kampanje u UN

Retki su slučajevi u poslednje vreme u kojima domaća javnost zdušno stane iza neke inicijative koja se vodi u ime javnog interesa. Serija iskušenja, razočarenja i poraza, koje smo kolektivno proživeli u poslednje skoro tri decenije, učinila je da pos

CIRSD i BCARS održali konferenciju o izbegličkoj krizi

Dvodnevna Konferencija posvećena izbegličkoj krizi koju su zajednički organizovali Centar za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) i Bostonski konzorcijum za arapske studije (BCARS), a pod pokroviteljstvom Karnegi korporacije, završena je dan

Jeremić na završnoj debati UNA-UK

Nakon debate koja je juče održana u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremić, učestvovao je u javnoj debati kandidata održanoj na postdiplomskom centru Siti Univerziteta u

Izdvajamo